Juhlin edellisessä postauksessa toipumistani ihan liian aikaisin. En silloin vielä tiennyt, että joitain tunteja myöhemmin mahassa kiertäisi niin maan perusteellisesti. Siitä seuraava puoli vuorokautta kuluikin vessassa. Oli nimittäin aika ärhäkkää sorttia (siis että molemmista päistä tuli vauhdilla...) toi tauti. Kun akuuttivaihe oli ohi, nousi kuume. Parhaimmillaa kieputtiin 39,5 tuntumassa perjantai-iltasella.

Muuten siinä olisi ollut mitään sen suurempaa ongelmaa, mutta kun lauantaina mun oli tarkoitus toimia kaasona yhden parhaimmista kavereistani häissä. Sovittiin morsiammen kanssa perjantai-aamupäivällä, että seurataan tilannetta. Ei tientenkään olisi ollut kovin tarkoituksenmukaista, että seremoniamestari olisi tartuttanut kaikki 120 juhlavierasta.

Onneksi varsinainen vatsatautiosuus oli lyhyt. Kuume on aina helpompaa taltuttaa väliaikaisesti. Sitä paitsi sain nukuttua pe-la yönä 12 tuntia, joten uskalsin sitten hyvin rauhallisen aamun jälkeen kuitenkin lähteä juhliin. Hyvä niin. Oli nimittäin hirmuisen kivaa (omalta osaltani myös aika hillittyä) ja seremoniatkin sujuivat kuin vettä vaan.

Eikä enää ole kuin ihan vähän lämpöä!