Viikonloppu hurahti ohi taas niin nopsaan, että humps vaan kuului. Ihanasti sain siivottua ja osteltua uusia vaatteita. Vaatevarasto onkin jo aika kulahtanut eikä asiaa tietenkään auta se, että kaikki kivat vaatteet ovat likaisena pyykkikorissa ja vain rumia tai kammottavia on saatavilla. Koskas viimeksi pesinkään pyykkiä? En edes muista. Miten voikin olla niin hankalaa varata pyykkitupa??? Nytkin pyykkäys jäi haaveeksi, kun vapaita vuoroja ei ollut yhtään.

Lauantaina matkustin miehelään. Gugi gugi. Mitä siitä muuta sanomaan, kun että oli aika fantsua. Sunnuntaina mut esiteltiin perheelle - odottivat kuulema jotain Viivin kaltaista helsinkiläishempukkaa ja olivat posittivisesti (??) yllättyneitä, kun olinkin ihan tavallinen. Omasta mielestäni tapaaminen meni ihan hyvin. Kai sitä puolin ja toisin vähän jännitettiin, mutta onneksi en ole kovin helposti häkeltyvää sorttia. Ensin väänsin tikusta asiaa ja sitten rupattelu sujuikin jo ihan luontevasti.

Tuliaisina miehelästä on kurkkukipu. Pertsa on kuulema jo aivan flunssan kourissa ja pohaoin pelkää, etten minäkään siltä säästy. Edellytyksen tartunnan saamiseen olivat kyllä vahvat!