Eduskunna lakivaliokunnan äänestystulos yksinäisten naisten ja naisparien hedelmöityishoidosta  päättyi puoltavan kannan tappioon.  Eduskunnasta asiassa  äänestetään viikon kuluttua.

"Yhteiskunnan vallitsevat arvot" eivät näemmä olekaan suvaitsevaisuus ja yhteiskunnan monimuotoisuus, vaan 50-lukulaine ydinperhe-ajatus. HALOO! Vaikka ydinperheet edelleen ovat yleisin perhemuoto, muunkinlaisia perheita on runsaasti. Mutta ilmeisesti ne ovat sitten jotenkin huonompia kuin muut! Kai te nyt ymmärrätte sitte hävetä perhettä, te kaikki yksihuoltajien perheet, uusperheet ja muut friikit!!!

Minulla ei ole vauvakuumetta. Silti viime aikoina olen yhä useammin alkanut pohdiskella ajatusta lapsesta. Sopivan pertsan puuttuessa asia on kuitenkin ollut taka-alalla. Voi olla, että moni nainen on valinnut yksinelämisen. Minä en ole sitä mitenkään valinnut, elämä nyt vaan on sattunut menemään näin. Jos ei mitään vakiopertsaa ilmaannu, mutta lapsi tulee (iänkin puolesta) ajankohtaiseksi (kai yksinäiselle naisellekin sallitaan jotain lisuketta elämään?!), vaihtoehdot ovat adoptoida tai panna paljaaltaan jonkun baarista bongatun kanssa. Adotio olisi ihana, mutta varallisuus tuskin riittää. Tai sitten kaikki vapaaehtoiset isäkandidaatit - ilmoittautukaa mulle jo nyt listalle!

Vähän pistää vihaksi. Toivootavsti eduskunta on viisaampi kuin lakivaliokunta!