Menin päivystykseen ja homma toimi tietyssä mielessä siellä ihan jouhevasti. Minun varmaan tulisi olla kiitollinen siitä, että meillä ON julkinen, periaatteessa toimiva terveydenhuolto. Mitäs siitä, jos lääkäri ei niin jaksa tutkia. Käynti kesti ehkä 3 minuttia. Diagnoosi perustui pääasiallisesti minun kerrontaani, turhaahan sitä on sen tarkempaa mitään selvitellä... Reseptit vaan kouraan ja saikkua, eikös jokaisen duunarin pitäisi niistä olla iloinen?!

Lekuri kirjoitti hurjan määrän (aika tehottomia) särkylääkkeitä ja relaksantteja. No, riittävät sitten ensi kertaan myös. Saikkuakin tuli silmää räpäyttämättä viikko, enemmänkin olisi varmaan irronnnut. Tuskin kuitenkaan kehtaan koko viikkoa lepäillä, kunhan lääke puree niin menen töihin. Ehkä.

Matkalla apteekkiin kävin ostamassa muotoilutuotteita siimatukkaani. Siima näyttää nykyään vähän runsaammalta, kun en enää kuivata sitä suoraksi. Päin vastoin -tänään hain kiharoita korostavaa sprayta. Huomenna voin heilua kiharapilvi hulmuten kaupungilla.

Samalla matkalla kävin kirjastossa. Vastustin kiusausta enkä lainannut yhtään kirjaa. Pelkään tenttikirjani puolesta.