Vietin tänään(kin) lokoisan iltapäivän surffaillen, järjestöhommia tehden, lukien ja nukkuen. Illalla menin pelaamaan sählyä ja näin kavereita yksillä. Miellyttävää ja vaivatonta.

Matkalla sählyyn mulle tuli huono omatunto. Olenpas mäkin tosi hyödyllinen ja tehokas. Käytän kaiken vapaa-aikani chillaillen ja omaa nautintoa alleviivaten. Harvoin viitsin siivota, tiskata, pestä pyykkiä, laittaa ruokaa tai puuhastella mitään muutakaan yleishyödylliseksi laskettavaa asiaa. Pääsääntöisesti vaan nautiskelen elämästä, ehkä opiskelen vähän tai teen järjestöjuttuja korkeintan. Muut ihmiset on ahkeria ja aikaansaapia. Miksen minä?

Eipä tämä ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun poden huonoa omatuntoa elämäntyylistäni. Tietyssä mielessähän se on ihan naurettavaa. Teen kuitenkin ihan järkevää työtä, olen aktiivinen kansalainen ja harrastan monenlaista. Miksen sitten osaa viettää vapaa-aikaani just niin löysänä kuin haluan??? Johtuukohan se siitä, että tunnen itseni epätärkeäksi, koska mulla on harvoin kiire. Työt hoituu suurinpiirtein työajalla ja vapaa-aika on vapaata.

Pitäsi opetella nauttimaan vapaa-ajasta sellaisena kuin se on. Ja nauttia siitä niin kauan kuin sen pystyn noin upeana pitämään!!!!!!!