Töihin palaaminen viikon jälkeen oli paljon hirveämpää kuin olin kuvitellutkaan. Oppilaat oli jotenkn todella levottomia ja ärsyttäviä. Köksän tunnilla aineenopettaja takavarikoi kolme puhelinta, joista sitten yksi hävisi pöydältä. 45 minutin selvittely ja reppujen tarkistuskaan ei tuottanut tulosta, joten epäselvää on yhä, kuka puhelimen vei. Matikan tunnilla säädettiin - luokassa on siis sellaisia oppilaita, jotka suorittaa kasin matikkaa, suurin osa suorittaa seiskaa, pari mukautettua seiskaa ja yksi on aivan pihalla kaikesta ja yrittää suorittaa sitä mukautettua matikkaa. Niin joo ja sitten mukana on yksi todella uhmakas suomalainen ja yksi hälläväliä arabi. Matikan open hermot meni ja niin meinasi mullakin pää hajota. Sokerina pohjalla oli äidinkieli, missä ne ummikot ei tajua yhtään mitään.

Lisäksi viime viikolla osa mun oppilaista oli riehaantuneet parilla tunnilla kovin kovasti ja yksi oli tapellut ja... Ihanaa tulla tänne takaisin, kun kaikki on heti kertomassa, mitä hirveyksiä onkaan tapahtunut. Mä olen uuden loman tarpeessa nyt saman tien.

Paskaa on myös se, että tietokoneen näyttö simahti. Nyt siis bloggaaminen tapahtunee harvemmin, kun vain työpäivien jälkeen voin olla koneella.