Käväisin äsken kirjastossa. Jälleen kerran mopo karkasi aivan totaalisesti käsistä. Palasin kotiin 12 sarjakuva-albumin ja 9 kirjan kanssa. Tällä lainausfrekvenssillä mun tutkimussuunnitelmani ei valmistu kuuna kullan valkeana. Mutta kun löysin taas kaikkea hurjan kiintoisaa.... Olen jo pidempään harkinnut lukemieni kirjojen listaamista. Syy, miksen ole sitä aloittanut on se, että nykyään luen niin paljon kaikkea skeidaa, ettei sitä mitenkään voi julkisesti esitellä. Tällä kertaa mukaan ei onneksi tarttunut mitään luokasta 1.4 VIIHDE (tarviiko sitä viihteellisyyttä kirjastossa oikein korostaa...?)!

Sen sijaan sarjakuvat innostavat taas. Pyöriessäni ympyrää sarjishyllyjen välissä törmäilin yhden tyypin kanssa, joka myöskin etsi sopivia albumeita. Siirryin katsastamaan myös lasten sarjikset ja vähän ajan päästä se tyyppi purjehti sisään ja antoi silmää englanninkielisten sarjisten luota. Hahaa! Kerrankin joku flirttaili kirjastossa. Kaikissa sinkkuoppaissa sitä aina kehutaan mainiona kohtaamispaikkana, mutta tähän mennessä en todellakaan ole uskonut asiaa. Joudun harkitsemaan ehkä lisääntyvää kirjastossa hengailua. En siis tämän päiväisen tyypin vuoksi vaan prinssi uljaan vuoksi.

Kotimatkalla hain malesialaista ruokaa. Otin tyhmänä keskivahvaa. Aloitin kotona loistavan sarjakuvan lukemisen (suosittelen kaikille naisille, jotka ovat tunteneet riittämättömyyttä opiskeluaikana tai uravalinan yhteydessä!). Koska olin niin innostunut, en tajunnut, että ruoka oli aivan järkyttävän vahvaa - ennen kun olin jo polttanut suuni. Nyt lieskat alkaa laantua, mutta puolet annoksesta jäi tulisuuden vuoksi syömättä. Höh.