Arvatkaa mitä...? Se uuden puhelimen näytönsäästäjä ei näytäkään koko päivää pindeltä! Päivällä kukka aukeaa ihan aukinaiseksi ja vain yöaikaa se menee suppuun ja näyttää epäilyttävältä. Aika hauskaa. Voin kertoa, että avoimena kukka on huomattavasti kivemman näköinen! Ihan kaikkia Siemensin perustoimintoja en ole vielä onnistunut löytämään puhelimesta, mutta nyt sujuu jo paljon paremmin.

Olin nyt illalla luovuttamassa verta. Yleensä ei tunnu missään. Nyt tumpelohko hoitaja pisti piikin jotenkin silleesti, että kirveli ihan älyttömästi. Ja jälkeenpäin siihen pistoskohtaan vasta sattuikin. Otin kääreet pois, kun ne haittasivat liikehtimistä. Huomasin samalla, että taas oli tullut kauhea mustelma kyynärtaipeeseen. Sitäkään ei normaalisti tule. Taisi olla aika kokematon se tyyppa. Koska oltiin luovutuksessa ihan sulkemisaikaan, törmättiin siihen samaan hoitsuun kadulla ja se veti röökiä.... (mahtavaa,  voi paheksua, kun en itse enää polta...) Nii-in, kannattaakohan polttaminen, etenkin kun itse oikeastaan terveydenhuoltoalalla?!?!

Tanssiminen ei tänäänkään huvittanut. Reippailin sen sijaan Pirkkolasta keskustaan Keskuspuistoa pitkin. Oli niin rentouttavaa ja raikasta, että se peittosi hikisen tanssisalin 10-0. Harmi vaan, että turhan harvoin jaksaa raahautua ulos käpöttelemään.

Joudun möllöttämään kotona koko illan, kun huomenna on kukonlaulun aikaan tuomarointia. Sitä jatkuukin sitten koko päivän.