Miksi, oi miksi en voi olla intohimoinen järjestyksen ystävä. Tai olenhan mä, mutta siisteys on ihanaa silloin, kun se vaan on, eikä sen eteen tarvitse tehdä yhtään mitään!

Täällä näyttää taas aika pahalta. Kuvittelis, että jos viettää lähes kaiken aikansa kotona, tulisi myös siivoiltua vähän väliä ja kämppä pysyisi kondiksessa. Vielä mitä. Täällä sitä kaiket päivät heilutaan ja joka ikinen päivä mietin, että "kyllä kohta pitää siivota". Suurin ponnisteluin saan muutaman astian pestyä tai pari vaatetta kaappiin tai sängyn pedattua, mutta annas olla, jos pitäisi imurin kanssa heilua... Kaikki vaakasuorat pinnat on tällä hetkellä täynnä erilaisia kasoja papereita ja lehtiä tms. Keittiössä eiliset leivontatarvikkeet odottaa tiskausta ja lattialla ei todellakaan voisi kävellä paljain jaloin.

Hassua, mutta suurin osa mun kavereistani on samanlaisia. Eli että on ihan kivaa, jos on siistiä, mutta sen eteen ei kyllä viitsisi tehdä mitään. Onnekkaasti melkein kaikilla kavereillani on myös sellainen siippa, joka huolehtii kodin kunnosta. Sellaisen siipan minäkin haluan!