Olen saanut kaksi haastetta, Sinkkumies ja Luppis haastoivat paljastamaan 5 omituista tapaani blogissani.

1. Mistään ei tule mitään, jos joudun pukemaan oikean jalan kengän/luistimen tms. ensin jalkaan. Ja vaikka oikea olisi lähempänä, ensin etsitään se vasuri.

2. Lähimmillä kavereilla kyläillessäni en yhä voi muistaa, että olemme aikuisia, vaan tiputan takkini hartioilta suoraan eteisen lattialle, mihin se saa jäädä. Kotona ripustan takin kyllä naulaan.

3. Suursiivous tarkoittaa minulle, että keittiön kaapin ovet pestään. Viis ikkunoista tai lattioista, kunhan kaapit kiiltävät.

4. Ostan Saksasta joka matkalta uusia Janosch-tarroja ja kortteja, mutta etenkään niitä kortteja en malta ikinä käyttää. Niinpä niitä on kertynyt jo laatikollinen.

5. Syön eri ruokia kausiluontoisesti ja hyvin yksipuolisesti. Esimerkiksi greippikaudella greippejä ostetaan monta kertaa useita kiloja viikossa. Muulloin ei lainkaan. Nyt on meneillään linssikausi - syksyllä oli viikkoja kestänyt pastakausi.

Mieleen tuli vielä kuudeskin:

Syön ns. jäkiruuan lähes aina ennen oikeaa ruokaa. En pysty pidättelemään makeanhimoani niin kauan kuin ruuallaitossa/lämmittämisessä kestää!

Haastaminen onkin vaikeampaa. Ei sitä noin vaan blogeja selaamalla kaikki osaa haastaa, jotkut vaikuttavat vielä siltä, etteivät edes halua ottaa haastetta vastaan...

Haastoin kuitekin MarkoKoon ja Sulkakynän sekä pikkuhirven ja cerubicin sekä paikan omistajan.