Nouskaa tekin sorron yöstä! Uskalsin tehdä päätöksen olla jäämättä hirmuisen lyhyeen työsuhteeseen, vaikka meidän koulussa on kivaa ja mulla on paljon kavereita siellä. Ilmoitin tänään reksille ja olo on kepeä! Mikä parasta, kolmesta hakemastani paikasta mut on kutsuttu jo kahteen työhaastatteluun. Työtilanne on siis turvattu ainakin kesäkuun alkuun...!

Olin itseasiassa tänään jo yhdessä haastattelussa. Olisin saanut paikan, mutta koulu on vähän hankalan matkan päässä (vaikka vaikutti kyllä sekin ihan kivalta, sillä edellisellä opella on tainnut oilla homma hyvin hanskassa), joten pyysin erilaisiin syihin vedoten lsäaikaa päätökseen. Odottelen muista paikoista tuloksia, niin voin sitten valita (huonoista) parhaan.

Nyt en siis saakkaan nukkua univelkaani työttömänä pois. Harmi. Ajattelin, että olisin voinut hoidella kaikkia jääneitä hommia, jos "lomaa" olisi joutunut pakosti pitämään vähän pidempään. Nyt talous pysyy kuitenkin jossain määrin paremmin balanssissa - vastahan se edellisen työttömyyden eli kesän jälkeen ehti korjaantuakin. Näin on varmaan siis parasta. Tai jos ei ole, niin ihan sama. Oloa on kuitenkin helpottanut se, että sai jonkun päätöksen aikaisekis.