Viikon liikunta-annos on taas ohi. On "tosi" kätevää, kun kaikki liikuntaharrastukset sattuvat kahdelle peräkkäiselle päivälle. Keskiviikkoisin on duunisähly ja tanssi ja tosraisin oma sähly ja tanssi. Loppuviikon voinkin sitten maata perseeni päällä räkimässä kattoon.

Olisinpa yhä niin hyvässä kunnoss kun joskus. Viisi vuotta sitten ei tarvinnut sählätessä paljoa hengästyä. Paikkojen kolotus oli silloinkin jo tuttua, mutta yleensä se johtui jostain kovasta treenistä ja meni itsekseen ohi. Nyt huomaan, että alan olla tosi huonossa kuosissa. Koko ajan johonkin sattuu ja venyttely on yhtä tuskaa. Kun kipu poistuu, se yleensä siirtyy vaan johonkin toiseen paikkaan ja jatkuu sitten siinä. Olen kankea kuin seiväs ja kunto on niin surkea, että jos juoksen aamulla bussiin, on ihme, etten kuole siihen lipunnäyttökoneen päälle.

Tasaisesti kaksi kertaa viikossa (tanssitunneilla) katson itseäni aavistuksen inhoten peilistä ja ihmettelen, miksi olen päästänyt itseni näin rupsahtamaan. Joka kerta vannon, että teen asialle jotain, mutta sitten palaan kotiin ja heittäydyn sängylle. Mistä sitä itsekuria oikein saa lisää? Haluan takaisin oman hyväkuntoisen itseni!!