Tiesin jo etukäteen jääväni koukkuun SUomen BigBrotheriin - siitä huolimatta, että minulla ei ole televisiota. Näin Iso-Britanian neljänne tuotantokauden ja olin riippuvainen Nushin, Stephin jne. seurasta. Paitsi että loppuratkaisun aikana olin matkoilla enkä lopulta nähnyt, missä järjestyksessä ihmiset poistuivat talosta.

Telkuttomuuteni ei ole mikään ideologinen valinta. Totesin vaan, että töllöstä tulee niin paljon paskaa ja se vie niin kohtuuttoman paljon tilaa pikku kodostani, etten viitsi mitenkään hankkia sitä. Niinpä koukuttumiseni on ollut mahdollista sosiaalisten yhteiskatseluiltojen avulla. Joka sunnuntai ja yleensä myös torstaisin olen istunut kavereideni sohvalla seuraamassa into piukalla Pertun ja kumppaneiden toimia. Onhan olemassa myös netti. Nettitv ei koneellani näy, mutta ohjelman omia sivuja ja keskustelupalstoja seuraamalla pysyin oikein kivasti kärryillä talon tapahtumista.

Nyt se ilo on ohi. Koska on olut mahtavaa visiteerata kavereita säännöllisesti, luulen, että' joudun keksimään uuden telkkarisarja johon koukuttua. Harmillista kyllä, tällä hetkellä ei ole tarjolla mitään yhtä tyhjänpäiväistä ja silti niin ihanan tuttua ja viihdyttävää kun BB. Voi jopa olla, että joudun menemään vierailulle ilman tv-ohjelman turvaa. Olo on orpo