Tämä viikonloppu on mennyt ihan ohi. En ole tehnyt MITÄÄN. Perjantaina oli duunin pikkujoulut, missä oli aika rauhaisaa. Seurauksena oli kuitenkin törkeä hedari lauantaille, joten makoilin ja nukuin ensin kahteen ja sitten luin kirjaa ja otin päikkäreitä johonkin seiskaan. Silloin oli pakko ryhdistäytyä, kun oli niin hirveä nälkä. Vaatteet puin vasta kahdeksalta illalla. Oli nääs pakko mennä baariin käymään, kun kaveripiirin äidit lähtivät ulos ja halusin mennä seurustelemaan.

En tiedä oliko musta kyllä mitään iloa kenellekään. Olin taas harvinaisen epäsosiaalisella tuulella, joten litkin limuani ja luin lehtiä. Lisäksi poistuin baarista kaksi kertaa mennäkseni syömään. Sinnittelin puoli kahteen, jolloin totesin pidemmän oleskelun olevan vaan silkkaa ajan haaskausta.

Tänäänkin nukuin pitkään ja nyt oon surffaillut erilaisia asioita joitakin tunteja. Ajattelin, että jos jaksan jha viitsin, voisin mennä kaupungille pörräämään. Tai kirjastoon, jos se on sunnuntaina auki. Ainoa pakollinen ohjelmanumero on pesutupa, sillä puhtaat vaatteet alkaa pahan kerran loppua. Ihanaa löysäilyä - kerrankin! Yleensä mun viikonloput on niin täyteen buukattuja, että levolle tuskin jää aikaa. Onneksi joskus näinkin päin!