Tänään ei työnteko pahemmin rasittanut. Kuulin, että eilisillä tappelupukareilla menee tällä hetkellä muutenkin aika heikosti, joten eilen ei ehkä riippunut niin paljoa musta, kuinka pahasti niillä keitti yli... Hyvä niin.

Muutenkin oli jotenkin aika letkeää. Jatkettiin oppilaiden kanssa retkestä kertovia töitä ja siinä sitten vierähtikin koko aamumpäivä. Iltapäivällä yksi tyttö ilahdutti mua suuresti, kun oli opiskellut itsenäisesti allekkain kertolaskun periaatteet. Kun ottaa huomioon, minkälaisia ongelmia sillä samaisella henkilöllä on ollut omaksua kertolaskua ylipäätään, niin asia tuntuu suunnattomalta ihmeeltä. Hip hei. Joskus onneksi tulee näitä onnistumisen elämyksiä.

Pitäisi alkaa etsiä uusia töitä. Sijaisuus loppuu 23.12 (mahtavasti justiinsa jouluksi) ja tarjolla olisi tosta samasta koulusta tammi-huhtikuun kestävä sijaisuus. Haluaisin kuitenkin jotain vähän kestävämpää- talouskaan ei varmaan kestäisi TAAS 4 kk:n työttömyyttä. Hyvä kun viime kesän "palkattoman vapaan" jäljet alkavat nyt pikku hiljaa olla reilassa. Sitä paitsi tässä iässä en enää suostu mitään jäätelöpalloja heinäkuussa pyörittelemään. Se on vissi ja varma!