Toivon tosiaan, etten ole tullut ihan äitiini mitä tavaroiden säilömiseen tulee. Nyt se taas nähtiin kuolinpesää jakaessa, että mitään ei saanut heittää pois vaan kaikki mahdollinen piti säästää. Miksi? No siksi, että tavaroita saattaa tarvita joskus ja sitä paitsi ne ovat ihan käypiä tavaroita...

Just joo. Pelkään sitä päivää, kun MUN kämppäni muistuttaa romuvarastoa. Tähän asti se ei ole ollut mahdollista, kun olen muuttanut vähintään vuoden välein ja muuton yhteydessä aina heittänyt kaiken turhan rodeen. Tai no, melkein kaiken. On mullakin joka muutossa muutama laatikko, jotka sisältävät "sälää". Sälä on tavaroita, joita ei voi sijoittaa mihinkään kategoriaan ja joita ei juuri tarvi, mutta joita ei voi heittää pois tunnearvon takia.

Apropo perintö, musta tuntuu, että olin sittenkin voittaja. En ehkä saanut mitään hienoja huonekaluja tai arvokkaita juttuja, mutta sain niin P-Ä-H-E-Ä-N jakkupuvun, että oksat pois. Joskus runsaista muodoista on siis arvaamatonta hyötyä. Toinen voittoarpa osui mun kohdalle lähes yhtä päheän lentolaukun muodossa. Mä olen niiiiiin kuul kun kuljen sen kanssa pitkin kaupunkia. Ou jee!

Olenkohan mä mjuuten ihan pöpi, kun kirjoitan näin hemmetin tiuhaan. No, mulla on tapani mukaan kamalasti asiaa!