Olipa se mukavaa! Työtävieroksuva minäni katosi jahka pääsin käytiin sijaiskoulussa. Lapset oli kivoja, muut opet avuliaita ja tuli vaihteeksi sellainen olo, että teen jotain hyödyllistä. Tosin olen onnellinen, että tämäkin on vain sijaisuus, sillä en aio antaa periksi "ihan oikean työn" etsinnässä. Niitä näyttää olevan aika hintsusti tarjolla, mutta jatkan etsintää!

Mukavaa on lisäksi, että ystäväpariskuntani Vitunrikas Hammaslääkäri a.k.a. Jerker Brandlax ja parempi puoliko ovat jälleen maassa! Jippii! Nyt ei tarvitse tuijottaa telkkua yksin! Sain avaimet lainaan heidän Egyptin lomansa ajaksi. Katsottuani ekat 2 iltaa telkkua ja tyhjennettyäni ruokakaapin kyllästyin enkä jaksanut enää oikein käydä. Nyt voin sitten taas mennä viihtymään ja kuuntelemaan kateellisena lomajuttuja.

Tämä mainio päivä voi kuitenkin vielä päätyä huonosti. Tänään on taas tanssitunti. Viime viikolla en jaksanut mennä ja korvauskatastrofi on järkyttävä. Onneksi olen niin rikas, että 10 Helsingin Tansiiopistion käyttämätöntä tuntia (á 10 €) eivät tunnu missään... Tänään on aivan pakko mennä, ja huomenna kanssa. Mitäs siitä jos se ope kyrpii, ei pitäisi keskittyä epäolennaiseen. Vaan minkäs tiikeri raidoilleen voi.