Lähdin suvun mökille pitkin hampain. Etäisyys Etelä-Pohjanmaalle ja kuppaiset yhteydet ärsyttivät jo etukäteen ja kun bussissa (SIIS HUOM! pitkänmatkanbussissa vuonna 2006 Suomessa) ei käynyt kun käteinen, oli heppi jo otsassa. Ennakolta myös jännitti se, mitä tapahtuu, kun liian monta samalla sukunimellä varustettua henkilöä mökkeilee yhdessä. Lopulta reissusta mudostui kuitenkin oikein onnistunut, joskin aivan liian lyhyt!

142402.jpg
Meidän mökki on mökki, mukavuudet jäävät siis sähkön tasolle. Koska olen viettänyt siellä kuitenkin kaikki lapsuuteni kesät, on paikka tosi rakas, vaikka onkin jo vähän ränsistynyt. Onneksi sitä ei kuvista niin huomaa...

Tein lomani aikana lähes kaikki mökkiasiat:

- saunoin
- uin järvessä
- tiskasin ulkona
142403.jpg

- poljin kirkolle
- kävin Halpa-Hallissa elämysmatkalla
- pelasin sanapeliä
- luin vuoden 1982 Valittuja Paloja
- söin Possun
- söin maitoperunoita (NAM!!!!!!!!!!)
- hain postin
142405.jpg
Tämän mäen päällä sijaitsee postilaatikko. Lapsena postin haku oli ihan mieletön urotyö, jota suunniteltiin aina jonkun aikaa ennen lähtöä. Nyt mäki ei enää tuntunut edes mäeltä...

Lisäksi kävin mustikassa
142410.jpg
Sato oli suoraansanottuna surkea kuivuuden takia, mutta nautin metsän rauhasta ja itikoiden ininästä korvissani. Sitä paitsi ne vähäiset mustikat mitä sain ovat sitäkin makeampia!!!!

Helpommalla pääsin poimiessani punaviinimarjoja. Niitä oli jälleen kerran pilvin pimein.
142408.jpg

Ainoa todellinen mökkiasia, mikä jäi suorittamatta, oli pesismatsi. Harmittavasti saavuin liian myöhään, juuri sinä päivänä olisi ollut peli Kiriä vastaan. No, ei makeaa mahan täydeltä. Ensi vuonna taas uusisksi!!!